Zahájení cykloturistické sezóny 2014 + fotografie

01.05.2014 18:06

Zahájení cykloturistické sezóny 2014

Jako každý rok členové i nečlenové Sokola Velké Pavlovice zahájili oficiální cykloturistiku výletem na kolech z Velkých Pavlovice do Lednice. Tentokráte 1. květen vyšel na čtvrtek. Vzhledem k tomu, že byl krásný slunečný den, tak nic nebránilo zájemcům vyrazit po pravidelné stezce přivítat letošní cykloturistickou sezónu.

Vyrazily celé rodiny včetně těch nejmenších, kteří se hlavně těšili na občerstvení během cesty. Letos jsme vynechali zastávku ve Starovicích, protože jsme měli ještě zásoby pití i svačinek z domu a tak jsme se jen těšili na každoroční občerstvení v kempu Merkur u Pavlovských jezer. Po malém odpočinku jsme pokračovali v cestě do Lednice. Tam jsme si udělali přestávku na oběd a malý odpočinek a pokračovali zpět do Velkých Pavlovic. Během cesty jsme si vychutnávali krásné počasí, obdivovali zdejší krajinu a děti, že je nic netlačí, nic nebolí…. Další zastávkou již po cestě domů bylo občerstvení v Rakvicích a pak hurá domů.

Po ukončení výletu – mimochodem jsme ujeli 41 km, se někteří rozjeli k domovům a někteří přijali nabídku táboráku, kde jsme zakončili a zhodnotili půldenní výlet jako velmi zdařilý a hned jsme naplánovali první pravidelný nedělní výšlap. Tímto jsme započali letní nedělní cestování na kolech po našem okolí. Cestu vždy volíme tak, aby to zvládli všichni zájemci. Takže kdo máte zájem volejte na tel: 602 446 152 nebo 605 257 454 pro upřesnění místa vyjížďky a času – ten se upravuje dle počasí.

Těšíme se, že se k nám přidáte….

Zdar pohybu

 

                                               Jana Václavková

                                               Starostka a náčelnice